Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 763 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,93 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 257,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Moje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 31 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 13 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
hruškovi jablečné lívance,
jednoduché recepty z jablek,
jablkove livanecky,
jablkové hrudky,
jablkové lívance,
hruškovy lívanečky,
hruskovi jablecne livanecky,
jablkové recepty,
lívanečky s jablky,
jednoduché jablečné lívanečky,
jednoduché jablkové lívance recept,
jablkove lievance,
hruskovi livanecky,
jednoduchy recepty s jablky,
hrudky z jablek,
hruškovy jablečné lívance,
hruškovy jablečné lívanečky,
livanečky z jablek,
jedenuduche livanecky,
hruškovi lívance s jablkama
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
cukr,
vejce,
jablko
Komentáře (4)