Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto rozválíme na tenko, na něj rozmažeme pomádu na pizzu, na ni položíme po celé ploše šunku, salám (já volila vysočinu), posypeme kukuřicí a sýrem, vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme cca 1 hodinu. Před koncem přidáme zbytek nastrouhaného sýru a přidáme i parmazán. Můžeme podávat. Kdo má rád, ať pokape kečupem.
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Moje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 16 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 29 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pizza listové těsto,
pomáda na pizzu,
pizza na listovém těstě,
listové těsto pizza,
pizza v listovem teste,
pizza z listového těsta,
pizza z listového těsta,
listová pizza,
pizza kuřecí v listovém těstě,
pizza margareta,
pizza listové,
pizza s pršutem,
lis na pizzu,
piza margareta,
recept na pizzu na listovem teste,
listové těsto na pizzu,
pizza recept listové těsto,
recept na pizzu margareta,
piizza priprava,
testé na pizzu
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
šunka,
salám,
kukuřice,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (5)
Péci ale listové při 170°C a pizzu péci hodinu, je hovadina na druhou...
Ale minimálně by měl být název pizza v uvozovkách, jak tu na jiném místě u podobné zhovadilosti v názvu, požaduje jedna ťopka