Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Moje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 52 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z kvetaku,
sladký květák,
květák,
kakao recept,
recept z květáku,
kvetak recept,
kvetak s kakaom,
recepty s květákem,
květák korpus,
kvetak jak ho nezname,
kvetak po slovensku,
karfiol recept,
kakao kvĕták recept,
neobvyklý květák,
recept na dobrá večera,
recept kakao,
recepty květák
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
kakao,
cukr moučkový
Komentáře (32)
Z části květu byla polévka
Hl. jídlo byl karfiol s opečenou strouhankou a máslem
A dezert byl podle bodu 2 postupu - strašná dobrota
A konkrétne tento recept na karfiol je veľmi starý.
Inak, povznášam sa nad reakcie ľudí, ktorí bez vyskúšania hania. Pravdaže nie každému všetko chutí, ale odsudzovať niečo len preto, lebo ja to nepoznám alebo sa mi to nezdá, je podľa mňa trápne. Ja sa tiež nevyjadrujem pohŕdavo nad jedlami, ktoré nie sú podľa môjho gusta, pretožie viem, že niekomu to chutí. Ale to je už o inom.
Těžko je býti doma prorokem
Dovolil jsem si, už před lety, šířit slávu vašeho rcp.
A jak jsem dopad?
No, podobně jako vy zde!
Někteří z nás zkrátka nejsou schopni povznésti se nad neobvyklou, jim nepředstavitelnou kombinaci ingrediencí...
Holt, asi to naše národy podědily po "Frantovi Procházkovi", který si prý na jídlo moc nepotrpěl...
Škoda
http://www.labuznik.cz/recept/kvetak-s-kakaem-pra-...
dufam, ze sa neurazis...taketo vyjadrenia byvaju dvojsecne.
fakt nic v zlom