Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,20 g |
| Tuky | 8,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 15 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 51 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 56 minutami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 1 hodinou
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 3 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 6 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...
Jen bych opravila "jatru, jatry ..." - ta játra mají pomnožné číslo.