Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 662 kJ / 4 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 6,26 g |
Sacharidy | 690,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr, mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a citronovou kůru smícháme, přidáme majonézu a mléko. Hmotu vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovky. Pečeme asi 3/4 hodiny.
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
Moje poznámka
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
Nejnovější recepty
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 31 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 54 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 21 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 30 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 34 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 56 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
majonézová bábovka,
bábovka s majonézou,
bábovka z Majolky®,
recept bábovka s majonézou,
moučník z majonézy,
recept majonezova babovka,
domácí pečivo recepty buchta z majonézy,
moučníky z majonézy,
recepty z majonézy,
co je prdopeč,
majonézová bábovka recept,
časopis katka recepty,
babovka zmajonezy,
buchta z majonezy,
časopis katka online,
pečeme z majonézy,
bábovka z majonezou,
babovka z mojonezy,
recept na majonézu,
bábovka s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
majonéza,
mléko,
cukr vanilkový,
kůra citronová
Komentáře (24)
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den