Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 315 kJ / 1 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,89 g |
| Tuky | 80,05 g |
| Vláknina | 5,37 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 123,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.
Krok 2: Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).
Krok 3: Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Moje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 20 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 1 hodinou
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
japonský dezert,
japonské dezerty,
japonský desert,
japonský dezert recept,
kokosový dezert,
tapioca recept,
japonské deserty,
japonske dezerty recepty,
miny dezerty,
japonske moučniky,
japonské dezerty recept,
tapioca,
dezerty z kokosového mléka,
japonsky dezerty,
recepty japonské dezerty,
recept na japonský dezert,
japonský moučník,
dezert z kokosového mléka,
kokosovy krem z kokosoveho mléka,
maniokový škrob recepty
Suroviny:
mléko kokosové,
smetana,
voda,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
škrob,
kokos,
čaj zelený,
čaj zelený,
agar,
čokoláda
Komentáře (4)