Kamila dezert
Suroviny
Porce: podle počtu a rychlosti strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 4 017 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 40,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 132,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z pořadu slovenské televize "Tajemství mé kuchyně" s Kamilou Magálovou. Je tak jednoduchý, že na něm opravdu není co pokazit. Dnes jsem dělala jen z poloviční dávky, jsme doma jen dva a já sladké nesmím, ale asi stejně ochutnám :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 19:35
Jajina90: Ať se daří a ať chutná
16. 1. 2014 16:02
jdu se do toho pustit... :)
29. 10. 2011 13:25
Vypadá velmi jedle
28. 10. 2011 21:02
28. 10. 2011 20:51
+10
28. 10. 2011 20:25
Tohle jsem zrovna sledovala v TV, jen mi recept unikl. Díky za něj Senky+9
28. 10. 2011 19:37
Vypadá velmi lákavě
28. 10. 2011 18:11
krásné
28. 10. 2011 16:18
Já sladké můžu,ale nejímTento krásný dezertík bych ale neodmítla+2
28. 10. 2011 16:14
Jednoduché a určitě dobré+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 30 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: tajemství mojí kuchyně kamila magalova recepty tajemství mé kuchyně tajemství mé kuchyně recepty vaření s kamilou magálovou kamila magálová tajemství mé kuchyně tajemství mé kuchyně recepty kamila magalová tajemství mojí kuchyně recepty magálová sk moje kuchyně tajemstvi moji kuchyne kamila magalova recepty kamily magalove kamila magdálová tajemství mé kuchyně recepty z pořadu vaříme s kamilou magálovou jednoduché dezerty vaření s magálovou tajemství moje kuchyně tajemství mé kuchyně kamily magálové sk.. tajemství mé kuchyne.sk recepty kamila mágalová tajemství mojí kuchyně kamila řezy
Suroviny: sušenky bebe kakaové, smetana kysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, šlehačka na šlehání, ztužovač šlehačky
Kamila dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BR9N
10 názorů