Kamila dezert

senky Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min + chlazení podle počtu a rychlosti strávníků Moučníky , Nepečené a mražené 10 názorů

515
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Suroviny

4 balení tmavých BeBe sušenek
4 kysané smetany 200g
Nyní v akci
4 vanilkové cukry
2 kávové lžičky moučkového cukru (nemusí být)
2 šlehačky na šlehání 31% 200g
2 ztužovače šlehačky
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačky ušleháme se ztužovačem šlehačky, vanilkovým a moučkovým cukrem a zlehka promícháme s kysanými smetanami.

  2. Na podložku skládáme BeBe do obdélníku o straně 6 x 4 sušenky (počet sušenek si upravíme podle zamýšleného počtu pater).

  3. Pokryjeme krémem a zlehka uhladíme, opakujeme do spotřebování všech surovin.

  4. Končíme krémem a zároveň obmažeme hrany.

  5. Dáme vychladit do lednice.

  6. Krájíme na řezy a zdobíme podle vlastní fantazie hořkým kakaem, kapkami čoko polevy, ovocem.

Poznámka

Recept pochází z pořadu slovenské televize "Tajemství mé kuchyně" s Kamilou Magálovou. Je tak jednoduchý, že na něm opravdu není co pokazit. Dnes jsem dělala jen z poloviční dávky, jsme doma jen dva a já sladké nesmím, ale asi stejně ochutnám :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kamila dezert

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo