Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Šťouchané brambory s kuřecím masem a chřestem obaleným ve slanině a sýru Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Clariska20 45 min
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
5 foto Balkánský sýr i feta do salátů: Doma vyrobené jsou levnější i zdravější než ty z obchodu a ušetříme až 110 Kč