Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
Tuky | 267,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min.
Krok 2: Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku.
Krok 3: Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme.
Krok 4: Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.
Zveřejněno 14. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Moje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 48 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryby s květákem,
fazolove lusky s kvetakem,
co udelat s kvetakem,
ryba s kvetakem
Suroviny:
filety ryby pangasius,
květák,
vejce,
lusky fazolové,
slanina,
olej olivový,
koření na ryby,
cibule,
sůl,
pepř,
smetana
Komentáře (5)
Do začátku dávám 1.boda