Den kávové zmrzliny
Pokud venku panuje horko, je dobré sáhnout po kávové zmrzlině, která nejenom osvěží, ale také dodá energii. Tato pochoutka nadchne všechny milovníky… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud venku panuje horko, je dobré sáhnout po kávové zmrzlině, která nejenom osvěží, ale také dodá energii. Tato pochoutka nadchne všechny milovníky… Číst dál
Salámy sice pocházejí z Itálie, v České republice se však těší obrovské oblibě. Vysočina, lovecký salám, herkules či gothaj - to jsou chuťovky, které… Číst dál
S pivem se dá v kuchyni kouzlit. Můžeme s ním péct maso a uzeniny, ale můžeme jej také přilévat do těst na pečivo či moučníky. Přidává se také do… Číst dál
dKdo by odolal šťavnatému masíčku v pěkně křupavém obalu s brambory či bramborovým salátem? Na našem webu najdete mnoho receptů na přípravu těch… Číst dál
Každý, kdo si rád pochutnává na dobrém jídle, by Den milovníků jídla měl oslavit nějakou oblíbenou pochoutkou. Je jedno jestli si na něm pochutná… Číst dál
Chuťovek k televizi je celá řada. Někdo se spokojí s oříšky, další s brambůrky (i ty si můžete sami připravit), další sáhne po něčem lehce… Číst dál
Domácí nadýchané housky s typickou vůní se nedají s těmi ze supermarketů vůbec srovnávat. Ty kupované totiž bývají často gumové a moc si na nich… Číst dál
Čokoládový koktejl nejenom skvěle chutná, ale může být také zdravý. Stačí jen sáhnout po vhodných ingrediencích, tj. nějakém ovoci. Ideálně se hodí… Číst dál
Arašídy jsou plody jihoamerické rostliny zvané podzemnice olejná. Sice je také známe pod názvem burské oříšky, o ořechy se však nejedná. Ve… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Základem je připravit koblihy. Tradiční koblihy se připravují z kynutého těsta, proto si nejprve musíme nachystat kvásek z droždí. Na koblihy dále… Číst dál
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Velikonoce na talíři: Co jíst na Zelený čtvrtek, který vlastně zelený být neměl?
Šopák aneb Šopský salát: Ten pravý bulharský dochutí speciální sýr a na přípravu stačí jen čtyři suroviny