Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Hodnocení 33× Co uvařit dobrého na chalupě. Oblíbené recepty s těstovinami, bulgurem a kuskusem patří mezi nejrychlejší
Hodnocení 44× 7 nejlepších receptů na grilované pochoutky. Jak postupovat, aby se nám grilování povedlo
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
16 foto Martin s Vlastíkem opustili kancelář a počítač a vrhli se na moravské speciality: Jejich výrobky teď sbírají ocenění i ve světě