Bifťáky

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

32

Suroviny

3 plátky vepřového masa, nejlépe z kýty
hranolky
3 vejce
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi zprudka osmažíme nenaklepané nasolené maso.

  2. Ke konci smažení maso popepříme.

  3. Hranolky také na pánvi orestujeme.

  4. Do jiné pánve pak rozklepneme vejce a osmažíme.

  5. Na talíř pak dáme nejdříve volská oka, hranolky, nahoru přijde maso. Vše osolíme, podáváme s tatarkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bifťáky

  • Andula Andula

    Ted budu za stourala, ale neda mi to ;-) Beefsteak znamena steak z hoveziho masa, ne z veproveho.

    Odpovědět

  • dendy dendy(neregistrovaný)

    ahoj, k tomu jsem udělala místo hranolek normální uvařené brambory na cibulce, kterou jsem nechala sesklobatit na pánvičce, kde jsem dělala maso, pak jsem ty brambory okořenila kmínem a grilovacím kořením.. byly lahodné.. a ty bifteky s tím volským okem.. prostě bomba! rodina toto hodně ocenila, taky že vše bylo hned pryč.. :yes::yes:

    Odpovědět

  • veronika veronika(neregistrovaná)

    vypada to hezky a jiste i chutna :-*:-*:-*:-*:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • paprika19 paprika19

    ale první to maso se zatáhne jak se sprudka osmahne a štáva zůstane vtom a pak by se to mělo pomalu dodělavat tak pak by to syrové nebylo:-D

    Odpovědět

  • babča Jana babča Jana (neregistrovaný)

    co je to za nesmysl - maso nenaklepané je thé - jedině, když zůstane uvnitř syrové, to pak joooó :-//

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo