Kuchařka Bedlobytka
- Počet receptů
- 0
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 0
- Narození
- 22. 12. 1957 (66 let)
- Bydliště
- Zlatníky - Hodkovice
- Jméno
- Dagmar Imramovská
- Zaměstnání
- Důchodce
- Poznámka
- Přes 50 let sbírám recepty, občas nějaké vymyslím, ráda vařím a velice si cením hodnocení svého muže, který mi krátce po svatbě řekl, že vařím jako chlap (s fantazií, rozletem a kromě nejklasičtější klasiky pořád jinak a inovativně), dobře jsem si kdysi rozuměla s učni kuchaři - číšníky.
- Datum registrace
- 8. 12. 2022
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 55 minutami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 20 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přečtěte si Zobrazit více
Vaříme klasiku z květáku: Křupavé placičky, výborný mozeček a polévka jako od babičky
27 skvělých tipů, čím při vaření nahradit drahá vajíčka: Pomůžou brambory, ovesné vločky, pudink i pivo
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská