- Znamení
- Štír
- Jméno
- Gábina
- Povaha
- sangvinik
- Osobnost
- realista
- Zaměstnání
- podnikatelka
- Jazyky
- čeština, angličtina, němčina
- Zájmy
- moje práce, chalupa, houbaření, lyžování a dobré-netradiční jídlo i víno
- Datum registrace
- 12. 7. 2009
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Klasické recepty tuzemské kuchyně snadno a rychle
Jiří Helekal připravil kuře se „šmatlafundou“: Vařím, na co stačím, kuchař taky nemusí umět zpívat, říká zpěvák
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet