Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
Tuky | 35,48 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 39,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Moje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 18 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 2 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Tématické fráze:
pajfalský knedlík,
bavorské kulaté knedlíky,
bavorsky knedlik,
bavorské houskové knedlíky,
bavorske knedliky,
bavorske knedliky recept,
bavorsky houskovy knedlik,
bavorský knedlík recept,
bavorský knedlík, recept,
palfajský knedlík,
pajfalský,
payfalský knedlík,
prave bavorske knedliky,
bajfalský knedlík,
pajfalské knedlíky,
pajfalský knedlíky,
pajfalský knedlík recept,
knedlík bavorský,
bavoráky recept,
recept na bavorské knedliky
Suroviny:
houska,
cibule,
česnek,
petrželka,
máslo,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (26)