Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 246 kJ / 2 449 kcal
Bílkoviny94,50 g
Tuky230,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol588 mg
Sodík237 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud má někdo zájem o recept na knedlík nebo zelí,

ráda ho sem napíšu:-)

http://www.toprecepty.cz/recept/10817-bavorsky-kne...

http://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cer...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lenka30

2. 2. 2011 19:34

děkuji,už teď mám na takovou ňaminu chuť ;-):yes:

lemarti

2. 2. 2011 19:32

Leni nechat chvilku vychladnout;-)dopíšu to do receptu:-)

Lenka30

2. 2. 2011 19:30

lemarti-jen se chci zeptat-V hrnci svaříme olej s kořením a smícháme s masem-ten olej nechat vychladnout nebo to maso vložit do horkého oleje?Děkuji za odpověď :-) bodík letí ;-)

Irrena

17. 10. 2010 17:37

Lemarti jsi šikulka:yes:

Ivana79

29. 7. 2010 13:07

To je teda bašta:-OŠkoda,že to staročeské korenie som tu nikde v obchodoch nevidela:-(skúsim si niekde nájsť z čoho sa skladá.

JanaDorazinova

14. 4. 2010 17:33

:yes::yes::-p

lemarti

9. 3. 2010 19:21

Dekuji Vam vsem,Bibinko stavicka tam je u masa,jen jsem to na talir nelila.Maso pusti stavicku a je to mnamka,jenze je to moc tuku:-(

AvcaB

9. 3. 2010 19:17

Leni, moc pěkné, už si to ukládám, knedlíky a zelí taky:-p:yes:
dávám předem 8 bodík:yes:

spagetka

9. 3. 2010 18:03

Jelikož muž z této oblasti pochází, tak recept znám ;-):-p:yes::yes: (a teda dietní to fakt není - to říkám proto, že muž to miluje a dietu by ale měl držet, ale když ono to prý tak voní :-*...:-D:-D)

Bibinka

9. 3. 2010 16:13

Lemarti, je to moc pěkné, jen si nabídnout, ale něco mi tam přece jen chybí, a to nějaká šťávička, připadá mi to krom toho zelí suché. Ale jinak 6. bod letí, na tu šťávu to nemá vliv:yes:

mirca75

9. 3. 2010 15:06

Lemarti:-)fotečky jedna báseň:yes: a jídlo jistě taky tak:-p.Takže rcp.ukládám i s dalšíma dvěma (knedlík a zelí-večer;-)) a ráda zkusím uvařit.A protože staročeské koření máme rádi,tak si jistě pochutnáme;-).A děkuju za vzkazík:-K.

zizala

9. 3. 2010 14:52

Nádhera....taky se těším na recept knedlík a zelí;-):-p:yes:

maris

9. 3. 2010 13:52

Leni, já nevím:-S, ale asi bych to napsala zvlášť, aby se to dalo najít i samostatně a tady do poznámek bych jen dala odkaz.

lemarti

9. 3. 2010 13:33

Maris ted tak přemýšlím jestli to mam napsat k receptu nebo zvlášt:-//

Jiřička

9. 3. 2010 13:32

Já mám také zájem o zelí i knedlík. Maso už si znamenám. Staročeské koření vlastním a je moc dobré. Dík J. :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené maso vepřové maso pečené se zelím pečene maso se zelím pečené koleno se zelim pečené krůtí maso se zelím pečené uzené koleno se zelím uzené pečené maso na zelí pečené uzené maso pečené maso na zelí bavorské knedlíky pečene koleno + knedle a zeli pečene mäso recept pečené koleno se zelím a knedlikem pečené uzené maso se zelím pečené uzené se zelím vepřové maso pečené v zelí bavorské pečené vepřové koleno knedlík zelí maso pečené vepřové maso se zelím vepřové knedlík zelí

Suroviny: koleno vepřové uzené, bůček, koření staročeské, olej

TopRecepty.cz

Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj5z