Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ras Malai

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2010 18:44

Suroviny

Porce: 10 - 12

Nutriční hodnoty

Energie12 161 kJ / 2 907 kcal
Bílkoviny60,53 g
Tuky71,95 g
Vláknina1,85 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 866 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy503,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Martina_H

23. 4. 2010 10:58

Midla: Nejlepe to vyzkouset ;-) Priste pridam k ostatnim kulickam jednu tvarohovou ;-)

Midla

23. 4. 2010 10:45

Jak je někde kardamom, tak mám cuky to zkusit. Ten já miluju. Nešly by ty "guličky" udělat rovnou z tvarohu?

pipre

23. 4. 2010 09:24

Moc zajímavý recept a také srozumitelně napsaný. Za tip :yes:4

JanaDorazinova

23. 4. 2010 08:02

Martina_H ahááááá!!;-)

Martina_H

23. 4. 2010 07:34

Jani, proc ne :-) U nas doma je na momentalne na Brnensku ;-) a jednou za cas taky v Pakistanu, kde mame rodinu z manzelovy strany :-)

JanaDorazinova

22. 4. 2010 21:40

Martino, prozradíš nám, kde je "u vás doma?";-)

Martina_H

22. 4. 2010 21:29

děkuji za přivítání :-) čte se to "rasmalaj", v restauracích se podává jako dezert po hlavním jídle, u nás doma kdykoliv je chuť :) Je to slaďoučké docela dost... jako většina pakistánských dezertů nebo cukroví. Rasgulky jsou jemňoučké a samy o sobě nejsou až tak sladké, to je spíš mléko, ve kterém se na závěr vaří. Jak dlouho trvá redukce mléka - odhaduji 10-15 minut varu

JanaDorazinova

22. 4. 2010 21:19

Světlano, dívala jsem se a je to druhý recept od Martinky. Jestli jsem nějak opoměla, taky tě vítám mezi námi a opravdu je fajn, že nám tady přibydou i jiná, exotická jídla:-)

Svetlana

22. 4. 2010 20:39

...jé, Martinko a nikdo tě tady nepřivítal?????...já tě tady vítám a budu moc a moc ráda, když budeš přidávat tyto originální a nezvyklé recepty...a bylo by určitě moc fajn, kdybys o nich něco napsala...a vlastně i o sobě..:-)

Svetlana

22. 4. 2010 20:37

...ty brďo, to vypadá zajímavě...prosím tě Martino, jak dlouho asi trvá, než se zredukuje o třetinu to mléko????...a podává se to v "domovině" jako co?...jako dezert, jako sladké jídlo, nebo je to nějaký kultovní pokrm?...moc bych přivítala nějaké bližší informace...:-)...absolutně netuším jak to může chutnat, kromě toho že to je sladké...ale určitě dávákm za fotky a za originální recept bodík...;-)

michsamant

22. 4. 2010 19:59

to bude asi take strasne sladke ako gulab jamun,ze?

Betyna

22. 4. 2010 19:46

To je velice zajímavý recept, zajímalo by mě jestli se to čte tak jak je to napsáno \"Ras Malai\" jakou to má výslovnost... možná budu mít někdy odvahu vyzkoušet:-)

Martina_H

22. 4. 2010 19:15

anebo taky indická...

Martina_H

22. 4. 2010 19:14

pakistánská kuchyně :) odtud ty názvy

JanaDorazinova

22. 4. 2010 19:12

No, spousta ingrediencí, které vůbec neznám např. "rasgullas":-O, taky "Ras Malai" je pro mne španělská vesnice:-D:-)) a taky si neumím představit, jak bych to křehoučce vypadající "rasgullas" měla vymačkávat:-O. Každopádně věřím, že pro mnohé to bude hodně zajímavý recept a určitě ho tady nemáme. Taky za dobře popsaný postup dávám plus;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: gulab jamun recept gulab jamun malai ras malai gulab jamun, recept malai recept recepty gulab jamun recept malai indické malai gulab jamun-recept ras malai recept rasmalaj ras.com loc:cz řasy recepty recepty z ras řasy recept recepty pakistan indická kuchyně malái rasmalai recept ras malai recept

Suroviny: mléko plnotučné, šťáva citronová, cukr, voda, voda, mléko plnotučné, cukr, mandle sekané, ořechy pistácie, kardamom mletý

TopRecepty.cz

Ras Malai

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp36