Přesnídávkový moučník

gwenush Kuchař: gwenush

Moučníky , Řezy 2 názory

Suroviny

1 velká Margot -čokoláda
3 přesnídávky
200 ml oleje
1 vanilkový cukr
300 g cukru moučky
400 g polohrubé mouky
3 vejce
1 lžička sody
1 lžíce kakaa
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy nastrouháme Margot, přesnídávky a šleháme. Při šlehání přidáváme ostatní suroviny.

  2. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 30 minut při 170°C.

  3. Hotový moučník můžeme buď potřít polevou nebo marmeládou. Skvělý je ale s rybízem, takže potřebujeme: marmeládu, 1 vanilkový pudink, želé.

  4. Postup:
    Vychladlou buchtu potřeme marmeládou. Podle návodu uvaříme pudink a když je vlažný nalijeme ho na buchtu. Rybíz rozprostřeme na vrstvě pudinku. Želé připravíme podle návodu a nalijeme na rybíz.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přesnídávkový moučník

Tématické fráze: moučník z přesnídávky pečeme z přesnídávky presnidavkove rezy zdravé přesnídávky buchta z přesnidávky řezy z přesnídávky moučníky z přesnídávky přesnídávka z kakaa buchta s peasnidavky buchta z přesnídávek mnami mnam mnami rezy s presnidavek přesnídávkové recept presnidavkove rezy s marmeládou a kokosem z presnidavky moucniky z presnidavky buchta s presnidavkou přesnídávka recepty moucnik s presnidavky

Zapomněl/a jsem heslo