Hovězí polévka -přesnídávková

maris Kuchařka: maris

Polévky 6 názorů

Suroviny

600 g hovězí hruď apod.
2 mrkve
1 petržel
celer
cibule
hrášek
trochu květáku
pórek
lesní houby - množství podle chuti a možností
5 zrnek pepře
2 zrnka nového koření
1 bobkový list
1 lžíce másla
polévkové nudle
sůl
petrželka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso dáme do studené vody, přidáme koření, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka. Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu.

  2. Mezi tím si na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle. Měkké maso pokrájíme na kousky.

  3. Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 129 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí polévka -přesnídávková

Tématické fráze: hovězí polévka polevka hovezi hovězí hrudí polévka hovězí na polévku polévka z hovězího žebra hovězí hrudí hustá hovězí polévka polévka z hovězího hrudí recept na hovězí polévku hovězí polévka z hrudí hovězí hrudí recept hovězí polévka se zeleninou polévka hovězí hrudí hovězí polévka hustá polevka z hovezich zeber hovězí polévka recept hovězí hrudí na polévku polévka z hovězí hrudi polévka z hovězího vývaru hovězí jazyk polévka

Zapomněl/a jsem heslo