Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 297 kJ / 5 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,82 g |
Tuky | 379,84 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 379,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do smotany vymiešame cukor a potom kakao. Necháme ju zovrieť a cez noc necháme v chladničke odležať. Na druhý deň vyšľaháme. Zo smotany na svetlú náplň a z vanilkového cukru pripravíme tuhú šľahačku.
Krok 2: Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Zľahka vmiešame múku preosiatú s kakaom. Cesto rozotrieme na plech vložený papierom na pečenie a vložíme do rúry. Korpus pri 200°C pečieme asi 8 minút. Upečený korpus prenesieme na pracovnú dosku a necháme vychladnúť. Potom z neho opatrne dáme dole papier na pečenie. Pozdĺžne ho prekrojíme.
Krok 3: Vrchný diel korpusu potrieme rozpustenou čokoládovou polevou a necháme stuhnúť. Potom s nožom rozkrájame na štvorce veľkosti 6x6 cm. Spodnú diel korpusu položíme na plech s vyšším okrajom. Potrieme najprv tmavou šľahačkou a potom svetlou šľahačkou. Navrch rozložíme pripravené čokoládové štvorčeky. Keď zákusok stuhne, nakrájame na porcie.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy Rigó Jancsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Lrg
Moje poznámka
Řezy Rigó Jancsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Lrg
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 7 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 2 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 4 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 4 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 6 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 13 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 14 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 14 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 14 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 14 hodinami
Tématické fráze:
rigo,
rigo janczi,
rigojanci,
dort rigojancsi,
čokoládové řezy rigo,
rigo jánsi,
řezy rigojancsi recept,
pecenie rezy minut,
čokoládové řezy rigó jansci,
zákusok rigojanči,
řezy rigo jansci,
řezy rigo,
dort rigo jansci,
recept rigo jansci,
rigo kjancsi,
rigo jansci,
rigojancsi,
moučník rigo,
rezy s makem,
řezy rigo janci/recept
Suroviny:
smetana ke šlehání,
cukr krystal,
kakao,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
vejce,
cukr moučkový,
mouka hladká,
kakao,
poleva čokoládová
Komentáře (2)