Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,82 g |
Tuky | 23,27 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 104,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Moje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 4 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 7 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 1 hodinou
Banánové vafle
amaliesediv před 2 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 3 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 5 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 6 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 6 hodinami
Tématické fráze:
jatrove karbenatky,
jatrovy karbanatek,
karbanátky z paštiky,
recept na jatrove karbenatky,
karbanátky z mletého masa a játry,
játrové placičky,
karbanátky z játrové paštiky,
karbanátky z jater,
karbenatky z kuřecí jatry,
jatrové kabanátky,
karbenatky s jatrou,
karbanatek s jatry,
jatrove rizoto,
karbenatky z pastiky,
karbenatky z jatrove pastiky,
karbenátky jatrove,
jatrovi,
jatrove fasirky,
karbenátky s játry,
jatrovy karbenatky
Suroviny:
brambory,
játra vepřová,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (6)
Ani nevíš jak se to dělá jen si opsal někde recept
A co Eva Hubová, jestlipak aspoň ta si všimla, že základní surovina se v postupu liší s tou původní