Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z vepřových jater

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy příprava asi 40 minut + 60 minut odležení a 40 minut tepelná úprava.

příprava asi 40 minut + 60 minut odležení a 40 minut tepelná úprava.

9. 7. 2021 19:21

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 013 kJ / 1 198 kcal
Bílkoviny134,28 g
Tuky59,66 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,31 g
Sacharidy30,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

RubyRom

10. 7. 2021 10:29

Marie Svarcova: Děkuji, máme také rádi játra a tak vymýšlím různé varianty, aby to nebylo stále stejné.

Marie Svarcova

10. 7. 2021 09:27

:yes::yes:<3 játra máme rádi a je to zajímavý recept, určitě zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, vejce, pepř, česnek, smetana, sýr gouda, cuketa, olej, smetana kysaná, pepř, hořčice hrubozrnná, česnek, šťáva citronová, cukr

TopRecepty.cz

Karbanátky z vepřových jater

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EJ6k