Karbanátky z vepřových jater
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 013 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,28 g |
Tuky | 59,66 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra zbavíme blan a rozmixujeme, osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, česnek, trošku čili, smetanu, nastrouhanou goudu a nastrouhanou cuketu i se slupkou.
Krok 2: Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu odležet.
Krok 3: Lžicí nabíráme a klademe na pánev s rozehřátým olejem. Opečeme z obou stran.
Krok 4: Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo se zeleninou vařenou v páře .
Krok 5: Dip - vše dobře promícháme.
Zveřejněno 9. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EJ6k
Moje poznámka
Karbanátky z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EJ6k
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 49 minutami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 1 hodinou
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 2 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 6 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
pepř,
česnek,
smetana,
sýr gouda,
cuketa,
olej,
smetana kysaná,
pepř,
hořčice hrubozrnná,
česnek,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (3)