Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 883 kJ / 1 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,22 g |
Tuky | 22,45 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,14 g |
Sacharidy | 302,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlý chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYv
Moje poznámka
Světlý chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYv
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 8 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 17 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 58 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 1 hodinou
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 2 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 2 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 8 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 15 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 16 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 18 hodinami
Tématické fráze:
jizka,
domácí jížka,
jak se dělá jizka,
jizka recept,
světlé muffiny,
recept jizka,
recepty pro domácí pekárnu muffiny,
domaci pekarna drozdi,
domácí pekárna muffiny,
tvarohovy chlebik z domaci pekarny,
recepty jížka,
jižka recepty,
domáci muffiny,
nejmenší domácí pekárna,
sušené droždí do domácí pekárny,
recepty- jizka,
chlebik z domaci pekarny,
domácí pekárna se světlem,
jížka, recept,
dobra jizka
Suroviny:
voda,
mléko,
sůl,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
droždí sušené
Komentáře (2)