Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,52 g |
Tuky | 19,23 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 147 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 45,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle (oleji) necháme zesklovatět cibuli, poté přidáme kuřecí maso nakrájené na kousky, tymián a chvilku restujeme, podlijeme vodou (hovězím vývarem), osolíme a vaříme asi 15 minut.
Krok 2: Pak přilijeme víno a necháme 10-15 minut provařit, dochutíme solí a cukrem dle chuti. Nalijeme na talíř, vložíme zapečené toasty a podáváme.
Krok 3: Než se polévka uvaří, připravíme si toasty. Já je opékám v topinkovači, posypu nastrouhaným sýrem a dám zapéct do mikrovlnky.
Zveřejněno 10. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Moje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 11 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na slanině
poirotka před 26 minutami
Čajová kolečka
sarik před 7 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 10 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 10 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 10 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 10 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 11 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 11 hodinami
Tématické fráze:
certici z kuřecího masa,
kuřecí čertíci,
tousty s kuřecím masem,
zapečené toasty s kuřecím masem,
cibulačka s masem a vejcem,
francouzká polevka se sýrem a kuřecím masem,
cibulaka s kurecim masem,
cibulačka recept,
krkonošske kuřecí maso,
recepty na cibulačka,
čertíci z kuřecího masa,
cibulacka z kuřecího vyvaru,
krkonošská cibulačka s hovězím masem,
bílá cibulačka,
cibulačka s kuřecího masa,
certici kuřecí,
krkonošská cibulačka,
krkonošská cibulačka z kuřecího masa,
tousty s kuřecím masem,
francouzská kuřecí cibulacka
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
tymián,
máslo,
sůl,
cukr,
víno bílé,
voda,
toasty,
sýr nastrouhaný
Komentáře (8)
Tymián já moc nemusím, ale i tak je polévka