Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky ze zbylého rizota

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

29. 9. 2011 18:44

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nekořeníme, rizoto je kořeněné, sušená rajčata zvýrazní chuť.

Inspirace - časopis Gurmet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monikaK

29. 9. 2011 18:50

TOž to je dobrý!;-):yes::yes::-p

BILKOVAI BILKOVAI

29. 9. 2011 18:50

Výborný nápad. To mně ještě nenapadlo:-O:-O:yes:

spagetka spagetka

29. 9. 2011 18:48

Supééér nápad :-O:-O;-):-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanákty z rizota co se zbytky rizota smazene placicky z rizota z rizota zapečené placicky co se zbylym rizotem zbytek rizota se zeleninou co s ním co ze zbytku rizota co se zbylým ryzotem zbytek rizota placičky z rizota karbanatky s mozzarelou zbylé ryzoto jak zpracovat zbytek rizoto karbanátek z rizota rizoto s mozzarelou karbanátky s mozarelou karbenátky z rizota karbenatky z italské rizoto co ze zbytkem rizota co se zbytkem rizota

Suroviny: sýr mozzarella, rajče sušené v oleji, petrželka, strouhanka, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Karbanátky ze zbylého rizota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51QA