Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 44,19 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Moje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 8 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 9 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 11 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 13 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
květak,
jak vařit květák,
jak uvařit květák,
zavařený květák,
sterilizovaný květák,
sterilovany kvetak,
omacka na kvetak,
jak dlouho vaříme květák,
jak dlouho vařit květák?,
květák recepty,
pikantni jidla,
recepty z kvetaku,
jak dlouho se vaří brambory,
květák zavařený,
květák jak dlouho vařit,
vaříme květák,
vareni-kvetak,
vařit květák,
vše o vaření recepty
Suroviny:
květák,
olej,
cibule,
rajče,
kečup sladký,
mouka hladká,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
bujón
Komentáře (4)
???
2. Ak je použitý bujón, načo je ešte aj soľ?