Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 056 kJ / 3 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,92 g |
Tuky | 175,02 g |
Vláknina | 35,15 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 507,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Apple Pie (Jablečný koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0yw
Moje poznámka
Apple Pie (Jablečný koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0yw
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 16 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 2 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Tématické fráze:
apple pay koláč,
apple pay recepty,
apple pay recept,
jablečný koláč,
australský jablečný koláč,
jablečná pie,
apple pie recept,
jablečný pay,
jablečný pie,
apple pie,
koláč apple pay,
apple pye,
recepty na zpracování jablek,
recept na apple pay,
jablečnej koláč,
jablecny kolac dve placky,
hrnickova kucharka jablecny kolac,
jablečné řezy páj,
jablečný apple pay,
moucnik apple pay
Suroviny:
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
sůl,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový,
šťáva jablečná,
tuk,
mouka
Komentáře (3)