Zelny salat s celerovou nati
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 182 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,07 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2013 10:28
5. 2. 2013 09:38
5. 2. 2013 07:04
5. 2. 2013 01:11
4. 2. 2013 18:11
4. 2. 2013 18:03
4. 2. 2013 17:54
4. 2. 2013 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 11 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 22 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 minutami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 1 hodinou
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 9 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Další recepty
Tématické fráze: co udělat z celerovou natí salát z červeného zelí
Suroviny: zelí červené, list celerové natě, olej olivový, sůl citronová, cukr, sůl, ocet
Zelny salat s celerovou nati
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMlx
8 názorů