Celerová nať v těstíčku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2010 15:21
Magdalenko, smažila jsem i s tím stvolem, aby se to lépe dávalo do tuku, ale jedli jsme jen lístky, stvoly byly tvrdší
2. 11. 2010 22:38
Tak to také hledímCeler máme rádi,určitě vyzkouším+6
2. 11. 2010 21:15
Ešte som sa chcela spýtať, lebo z fotiek mi nie je jasné, treba nechať časť tej "byle" - tých hrubších stoniek a smažiť s tým, alebo listy otrhať a nahádzať, ponoriť do cestíčka a potom smažiť?
2. 11. 2010 21:08
Já se picnu!!
2. 11. 2010 21:05
Chystám sa vyberať zeler zo zeme a budem smažiť vňať! Listov už mám nasušených dosť...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...
2. 11. 2010 20:41
jajine, ja som tú magdalenkinu cibuľku robila a je vynikajúca ( magdalenka, ešte raz vďaka ), takže si viem predstaviť aj tú zelerovú vňať. Díky + 4
2. 11. 2010 20:35
Vidím,že smažit se dá opravdu všechno.Moje švagrová smaží řapíky špenátu
2. 11. 2010 20:17
Děkuji za body i za inspiraci na smažení pórku, naťové cibulky a petrželkyto zase neznám já
2. 11. 2010 19:38
ja som tiež prekvapená,ale smažiť sa dá všeličo...baza,tekvicové kvety a ja často vysmážam pórskúsim to
2. 11. 2010 19:37
Ja som smažila vňaťovú cibuľku, preto nevidím dôvod, prečo by sa nedala aj vňať zeleru. Super!
2. 11. 2010 19:03
Tak to by mně v životě nenapadlo. Možná by šla smažit i petrželová nať? Tu já totiž miluju A taky mně napadlo osmažit třeba řapíkatý celer. Ten mám taky moc ráda. Každopádně oceňuju originální a velmi úsporný /krizový/ nápad....3
2. 11. 2010 18:49
Já takhle smažím na jaře jitrocel Celer máme rádi, vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak vařit efektivně a nevyhazovat jídlo zbytečně
Další recepty
Tématické fráze: celerová nat celerová nať recept celerová nat recepty celerové listy nať z celeru rapikaty celer nať nat řapíkatého celeru čaj z natě celeru čerstvá celerová nať celer nať recepty v těstíčku recepty z celerové natě celerove nate nať celerová nať čaj recept na nať řapíkatého celeru byle maso recepty na celerovou nať celerovanat celerova vnat
Suroviny: nať celerová, vejce, mouka hladká, sůl
Celerová nať v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZV8
12 názorů