Celerová nať v těstíčku

Suroviny

čerstvá celerová nať
vejce
hladká mouka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Omyté lístky celerové natě namáčíme v osoleném těstíčku z mouky a vajec a smažíme na oleji do zlatova.

  2. Podáváme s tatarskou omáčkou jako přílohu k těstovinám nebo bramborovým jídlům.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Kumštýř v kuchyni

Komentáře k receptu Celerová nať v těstíčku

  • jajine jajine (autor receptu)

    Magdalenko, smažila jsem i s tím stvolem, aby se to lépe dávalo do tuku, ale jedli jsme jen lístky, stvoly byly tvrdší:-):-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Tak to také hledím:-OCeler máme rádi,určitě vyzkouším+6:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Ešte som sa chcela spýtať, lebo z fotiek mi nie je jasné, treba nechať časť tej "byle" - tých hrubších stoniek a smažiť s tým, alebo listy otrhať a nahádzať, ponoriť do cestíčka a potom smažiť?

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Já se picnu!!:-O

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Chystám sa vyberať zeler zo zeme a budem smažiť vňať! Listov už mám nasušených dosť...
    BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...

    Odpovědět

  • tejaja tejaja (moderátorka)

    jajine, ja som tú magdalenkinu cibuľku robila a je vynikajúca ( magdalenka, ešte raz vďaka ), takže si viem predstaviť aj tú zelerovú vňať. Díky ;-) + 4

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    Vidím,že smažit se dá opravdu všechno.Moje švagrová smaží řapíky špenátu;-):-K

    Odpovědět

  • jajine jajine (autor receptu)

    Děkuji za body i za inspiraci na smažení pórku, naťové cibulky a petrželky:yes:to zase neznám já:-p

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    :-Oja som tiež prekvapená,ale smažiť sa dá všeličo...baza,tekvicové kvety a ja často vysmážam pór:-*:-pskúsim to;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Ja som smažila vňaťovú cibuľku, preto nevidím dôvod, prečo by sa nedala aj vňať zeleru. Super!

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    :-O:-O:-OTak to by mně v životě nenapadlo. Možná by šla smažit i petrželová nať? Tu já totiž miluju:-p:-p:-p A taky mně napadlo osmažit třeba řapíkatý celer. Ten mám taky moc ráda. Každopádně oceňuju originální a velmi úsporný /krizový/ nápad:yes:....3;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala (moderátorka)

    Já takhle smažím na jaře jitrocel:-p Celer máme rádi, vyzkouším ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: celerová nat celerová nať recept celerová nat recepty celerové listy nať z celeru rapikaty celer nať nat řapíkatého celeru čaj z natě celeru čerstvá celerová nať celer nať recepty v těstíčku recepty z celerové natě celerove nate nať celerová nať čaj recept na nať řapíkatého celeru byle maso recepty na celerovou nať celerovanat celerova vnat