Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerová nať v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 11. 2010 17:49

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj-Kumštýř v kuchyni

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jajine jajine

3. 11. 2010 15:21

Magdalenko, smažila jsem i s tím stvolem, aby se to lépe dávalo do tuku, ale jedli jsme jen lístky, stvoly byly tvrdší:-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2010 22:38

Tak to také hledím:-OCeler máme rádi,určitě vyzkouším+6:yes:

magdalenka magdalenka

2. 11. 2010 21:15

Ešte som sa chcela spýtať, lebo z fotiek mi nie je jasné, treba nechať časť tej "byle" - tých hrubších stoniek a smažiť s tým, alebo listy otrhať a nahádzať, ponoriť do cestíčka a potom smažiť?

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2010 21:08

Já se picnu!!:-O

magdalenka magdalenka

2. 11. 2010 21:05

Chystám sa vyberať zeler zo zeme a budem smažiť vňať! Listov už mám nasušených dosť...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...

tejaja tejaja

2. 11. 2010 20:41

jajine, ja som tú magdalenkinu cibuľku robila a je vynikajúca ( magdalenka, ešte raz vďaka ), takže si viem predstaviť aj tú zelerovú vňať. Díky ;-) + 4

petrzelka

2. 11. 2010 20:35

Vidím,že smažit se dá opravdu všechno.Moje švagrová smaží řapíky špenátu;-):-K

jajine jajine

2. 11. 2010 20:17

Děkuji za body i za inspiraci na smažení pórku, naťové cibulky a petrželky:yes:to zase neznám já:-p

Ivana79 Ivana79

2. 11. 2010 19:38

:-Oja som tiež prekvapená,ale smažiť sa dá všeličo...baza,tekvicové kvety a ja často vysmážam pór:-*:-pskúsim to;-)

magdalenka magdalenka

2. 11. 2010 19:37

Ja som smažila vňaťovú cibuľku, preto nevidím dôvod, prečo by sa nedala aj vňať zeleru. Super!

BILKOVAI BILKOVAI

2. 11. 2010 19:03

:-O:-O:-OTak to by mně v životě nenapadlo. Možná by šla smažit i petrželová nať? Tu já totiž miluju:-p:-p:-p A taky mně napadlo osmažit třeba řapíkatý celer. Ten mám taky moc ráda. Každopádně oceňuju originální a velmi úsporný /krizový/ nápad:yes:....3;-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 11. 2010 18:49

Já takhle smažím na jaře jitrocel:-p Celer máme rádi, vyzkouším ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celerová nat celerová nať recept celerová nat recepty celerové listy nať z celeru rapikaty celer nať nat řapíkatého celeru čaj z natě celeru čerstvá celerová nať celer nať recepty v těstíčku recepty z celerové natě celerove nate nať celerová nať čaj recept na nať řapíkatého celeru byle maso recepty na celerovou nať celerovanat celerova vnat

Suroviny: nať celerová, vejce, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Celerová nať v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZV8