Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,16 g |
Tuky | 7,98 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 34,15 g |
Postup přípravy
Potom polievku rozmixujeme. Krok 3: Pridáme v troške vody rozmiešané vajíčko a krupičku, narezanú vňať a za stáleho miešania povaríme asi 3 minúty.
Zveřejněno 4. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z celerové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxl1
Moje poznámka
Polévka z celerové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxl1
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 13 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 20 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 8 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 11 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 12 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 12 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 12 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 13 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 13 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 14 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 14 hodinami
Suroviny:
nať celerová,
cibule,
olej,
brambory,
krupice dětská,
vejce,
sůl
Komentáře (5)