Sýrové pečivo s celerovou natí

cathleen Kuchařka: cathleen

4 večky nebo 12 bulek Slané pečivo 8 názorů

Suroviny

400 ml vody
2 lžičky cukru
25 g droždí
70 g měkkého sádla
400 g pšeničné chlebové mouky
300 - 320 g hladké mouky
3 rovné lžičky soli
120 g strouhaného sýra
větší hrst krájené celerové natě
velká špetka sušeného česneku
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek. Když vzejde, vmícháme ostatní suroviny a dobře propracujeme a necháme vykynout.

  2. Pak těsto přeložíme, rozdělíme na dílky a vytvarujeme bulky nebo večky. Ty už necháme vykynout na plechu. Potřeme vejcem, posypeme kmínem a v troubě vyhřáté na 180°C upečeme.

Poznámka

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sýrové pečivo s celerovou natí

  • janatka janatka

    O víkendu jsem vyzkoušela a vynikající.Ubrala jsem trošku hladké mouky a zkusila dát celozrnnou.:-p

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Cathleen - tvoje pečivo je fakt paráda :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Cathleen, úžasné, jako vždy:yes:

    Odpovědět

  • klukodvody klukodvody

    No jasně:yes::yes:Už zase:-D:-D:-DDíky pekárně a tvým receptům a taky tomu že jsme přestali kouřit,nepotřebujeme ani droždí a kyneme:-D:-D:-D:-D:-DUloženo a zaplatím bodíkem:-D:-)):-!

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Pozerám, že si zas vo forme! Nádhera, ako obyčajne...

    Odpovědět

  • bara.it bara.it

    Diky za odpoved:-)Prodavaji tady mouku, rikaji ji manitoba a ma vetsi obsah lepku, tak je to mozna neco takoveho:-8

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Díky:-)
    Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
    Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
    .....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.

    Odpovědět

  • bara.it bara.it

    Vypada to moc hezky:-p Jen mi prosim, rekni jaky je rozdil mezi chlebovou moukou a moukou hladkou:-? Ta chlebova je jednonulka a nebo je to specialni smes:-? Myslis, ze by to slo jen z normalni hladke:-? Bodik si ale kazdopadne zaslouzis:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: sýrové pečivo mouka t55 mouka manitoba mouka t 55 celerová nať rozdíl mezi chlebovou moukou rozdíl mezi chlebovou a normální moukou manitoba mouka rozdíl mezi chlebovou moukou a normální specialni chlebova mouka t55 rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou rozdíl mezi normální a chlebovou moukou rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou co je mouka t55 jak použít celerovou nať rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou recepty z mouky manitoba rozdil mezi moukou a chlebovou moukou rozdil mezi moukou chlebovou anormalni hladká mouka manitoba

Zapomněl/a jsem heslo