Sýrové pečivo s celerovou natí
Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
Tuky | 101,75 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 12:44
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
1. 10. 2009 20:45
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
1. 10. 2009 19:10
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
1. 10. 2009 17:42
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
1. 10. 2009 16:55
1. 10. 2009 16:37
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
1. 10. 2009 16:23
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.
1. 10. 2009 16:15
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sýrové pečivo mouka t55 mouka manitoba mouka t 55 celerová nať rozdíl mezi chlebovou moukou rozdíl mezi chlebovou a normální moukou manitoba mouka rozdíl mezi chlebovou moukou a normální specialni chlebova mouka t55 rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou rozdíl mezi normální a chlebovou moukou rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou co je mouka t55 jak použít celerovou nať rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou recepty z mouky manitoba rozdil mezi moukou a chlebovou moukou rozdil mezi moukou chlebovou anormalni hladká mouka manitoba
Suroviny: voda, cukr, droždí, sádlo, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, sýr nastrouhaný, nať celerová, česnek sušený
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
8 názorů