Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 233,43 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 840 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1 058,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1,5 hrnku cukru smícháme s olejem,vejci, 1 hrnkem mléka, moukou, práškem do pečiva a špetkou solí. Vše ušleháme do tuhého těsta. Poté polovinu těsta odlijeme do mísy a zbytek těsta nalijeme na vymazaný (popř. pečicí papír) plech na něj vyskládáme ovoce a posypeme jej trochou hrubé mouky aby ovoce nepropadlo.
Krok 2: Ke druhé polovině těsta v míse přidáme kakao a skořici a opět ušleháme. Poté nalijeme na již připravenou polovinu na plechu a dáme péct do předehřáté trouby na 150°C a pečeme cca 30 minut.
Krok 3: Na vychladlou upečenou bublaninu nalijeme rovnoměrně připravený pudink (2 smet. pudinky s 800 ml mlékem a 3 lžíci cukru).
Krok 4: Necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Moje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 6 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 22 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 1 hodinou
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 2 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 3 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 4 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 7 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 8 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 8 hodinami
Tématické fráze:
aby ovoce nepropadlo,
bublanina s čokoládou,
aby ovoce nepropadlo těstem,
aby ovoce nepropadlo do těsta,
aby ovoce se nepropadlo,
aby nepropadlo ovoce,
trojbarevná bábovka z pudinků,
sefkuchar ovocna bublanina,
trojbarevna buvhta,
bublanina recept,
aby se nepropadlo ovoce,
terezčina kefírová buchta na plech,
aby ovoce v těstě nepropadlo,
pudinkova trojbarevná babovka,
olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda,
recept na bublaninu,
aby ovoce nepropadlo do bublaniny,
aby ovoce nepropadlo v těstě,
bublanina suroviny zlatý klas,
trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny:
cukr krupice,
olej,
vejce,
mléko,
ovoce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
skořice,
kakao,
pudink smetanový,
mléko,
cukr,
čokoláda
Komentáře (3)