Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 289 kJ / 2 937 kcal
Bílkoviny194,72 g
Tuky207,67 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol750 mg
Sodík5 322 mg
Sůl13,25 g
Sacharidy67,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Hajda

25. 6. 2014 02:07

MilaH: Zkus sehnat Bel Paese. zlato by mělo být totéž. ;-)

MilaH:

MilaH

2. 12. 2013 02:47

Poradte mi nekdo cim muzu tady v Canade nahradit Blatacke zlato syr??
Diky moc. :-K:-K

LnSlevin

24. 11. 2013 22:26

Dnes som nakladal, nemusite kupovat to korenie, viete si to doma poskladat, je to cierne, zelene, cervene a biele drvene korenie, drveny tymian, drveny rozmarin, suseny petrzlen, cesnak ide surovy, neni nutne davat suseny... ;-)

brasill

14. 12. 2011 14:00

Měl bych takový dotaz, jak dlouho tato směs asi vydrží? Předpokládám že 14-dní v ledničce by ta bašta mohla vydržet, co myslíte?

dzungila

6. 2. 2011 22:35

Hadravovaa, pokud tohle, anebo obdobné koření vyrábějí i výroci, které uvádíte, pak bych se experimentu nebála. I já jsem vlastně tak trochu experimentovala...;-)

hadravovaa

6. 2. 2011 19:43

chtěla bych se vás zeptat to koření musí být jen od vitany nebo jste použily i jiné třeba avokado nebo kotány chtěla bych recept zkusit ale nemám koření od vitany mají tu v obchodě jiné a nevím mám to risknout co myslíte děkuji

dzungila

5. 10. 2009 18:54

Supino - s olivovým olejem by to podle mě bylo úplně jiné, protože má svojí specifickou chuť. Ještě by tu jeho chuť mohl nasáknout i ten sýr. Na tyhle nakládačky dávám nejraději opravdu slunečnicový, který je bez chuti. Anebo vyzkoušej a pak napiš výsledek.;-)

supina

5. 10. 2009 17:26

hm....:yes: Andrejko myslíš, že s olivovým olejem by to nebylo lepší a zdravější? Nebo se nakládá zásadně do slunečnicového? Já nemám paru:-8

aanicka

5. 10. 2009 16:12

Hmmm, už se mi sbíhají sliny :-p. Bodík!

cathleen

5. 10. 2009 13:18

:-pUkládám si do oblíbených, díky za recept:-)

JanaDorazinova

5. 10. 2009 00:17

:-p:yes::yes:

Eliza

4. 10. 2009 23:13

Koření Grilovaný sýr mám už nějakou dobu v kredenci... Takže díky za připomenutí i za něj, konečně najde uplatnění... Když jsem ho před časem ochutnala (na špičku prstu), přišlo mi příliš výrazné, ale teď, když si ho představím v popsané kombinaci... Prostě dozajista :-p:-p:-p

maris

4. 10. 2009 23:07

Já jsem měla nedávno nakládané zlato v restauaci a bylo to výborné.:-p Samozřemě nevím přesně, jaké tam dali koření, ale Tvůj recept už mám v oblíbených a určitě brzy naložím. Bodík posílám předem :yes::-))

dzungila

4. 10. 2009 23:02

To koření Grilovaný sýr tam dělá zázraky.:-p Je fakt, že už jsme doma nakládali hermelín, nivu i madeland, ale zlato, to je něco! Tak tak jsem vydržela do něj nehrábnout už druhý den po naložení!:-p:-))

pipre

4. 10. 2009 22:58

Už ukládám a fakt vyzkouším, ale už vím, že budu jen mlaskat :-):yes:4.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z blaťáckého zlata recepty z blaťáckého zlata blaťátské zlato blatenske zlato blaťáckého zlata sýr zlato recept na nalozeni blatackeho zlata naložený blaťácký sýr blatenský zlato pomazánky z blatackeho zlata sýr zlato naložený blaták blatecké zlato blatenský sýr syr blatenske zlato blatanské zlato jak se děla zlato blatenské zlato sýr záruční lhůty - nakládaný hermelín jidlo z blatackeho zlata

Suroviny: sýr blaťácké zlato, cibule, česnek, kapie sterilovaná, koření, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Nakládané blaťácké zlato

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zK0m