Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,78 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hověží nudličky s dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ0Y
Moje poznámka
Hověží nudličky s dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ0Y
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovězí zadní recepty,
hovězí zadní,
hovězí minutky,
zadni hovězí,
zadní hovězí recept,
zadní hovězí recepty,
hovezi minutka,
recept hovězí zadní,
recept na hovězí zadní,
recepty hovězí zadní,
recepty hovězí zadní minutky,
hovězí zadní steak,
hovězí zadní minutka,
hovězí stejk,
hovězí nudličky na smetaně,
recepty na hovezi zadni,
hovězí plec,
dresing ze zakysané smetany,
hovězí recept
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
česnek,
kopr,
bylinky zelené,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř drcený,
omáčka sojová,
olej,
víno bílé,
šťáva citronová,
koření provensálské,
brambory
Komentáře (18)
Dotaz: Jak dloho mám to maso marinovat?