Tetiny opilé višně
Suroviny
Porce: 20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 9 938 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,86 g |
Tuky | 182,63 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 140,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj Vánoční chvilka pro tebe 2006 p. Kvetanová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2013 10:13
Jana Remkova:no to teda nevím . Ale všem to moc chutnalo, byly hned pryč . Dokonce i naše paní starostka z nich byla unešená Takže můžu jen doporučit
10. 10. 2013 15:01
Týý jo!! Jak to, že mi to uniklo? Náádhera a bod je tady!
21. 9. 2013 10:49
Mňam
20. 9. 2013 23:20
Velmi pěkné využití a zpracování višní +6
20. 9. 2013 20:00
:-
20. 9. 2013 20:00
:-
20. 9. 2013 19:38
20. 9. 2013 19:15
20. 9. 2013 19:02
Tak přesně tyhlety bonbonky z toho časopisu dělám každý Vánoce. Jsou hodně dobrý a celkem rychle hotový.
20. 9. 2013 18:32
To je nádherný recept, aspoň pro mě, višně z griotky mám, určitě to udělám.
20. 9. 2013 18:30
Irenko jsou moc povedené já bych použila hořkou čokoládu, ale to je můj problém+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Další recepty
Tématické fráze: zpracování višní višně zpracování zpracovani visni recepty visne v griotce višně v rumu kuličky višně v rumu višne využití višní horké višně recept kuličky s višněmi horka visen recept višně v rumu recept kuličky s višní košíčky s višní višně využití chvilka pro tebe vánoční speciál 2013 recept na višně v rumu višně v rumu využiti višeň horké višně
Suroviny: čokoláda mléčná, ořechy vlašské, cukr moučkový, bílek, rum, višně, čokoláda hořká, máslo, košíčky papírové
Tetiny opilé višně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1g2
11 názorů