Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 632 kJ / 151 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,26 g | 
| Tuky | 0,72 g | 
| Vláknina | 17,93 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3,23 g | 
| Sůl | 8,00 g | 
| Sacharidy | 27,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nakrájejte cibule na plátky a dejte je do mísy.
	Krok 2: Nastříhejte do ní čerstvý koriandr.
	Krok 3: Přisypte směs koření.
	Krok 4: Přidejte zázvor.
	Krok 5: Přes cedník přesyjte 1 hrnek besanové mouky.
	Krok 6: Dobře promíchejte.
	Krok 7: Přes cedník přesyjte 2. hrnek besanové mouky.
	Krok 8: Dobře promíchejte.
	Krok 9: Přidávejte po troškách vody, dokud nemáte hustčí lepkavou směs.
	Krok 10: Na pánvi, v hrnci nebo ve woku rozehřejte olej, tak aby dosahoval výšky 4 cm (raději použijte menší hrnec nebo pánvičku).
	Krok 11: Do oleje dejte smažit po 1 lžíci cibule s minimem těstíčka .
	Krok 12: Smažte z obou stran dozatova.
	Krok 13: Hotové pakory/bhaji dejte okapat na kuchyňskou utěrku.
Zveřejněno 11. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Evx0
Moje poznámka
					
				
Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Evx0
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty indické kuchyně, 
						
						
							smažená cibule v těstíčku indická, 
						
						
							indická smažená cibule, 
						
						
							indicka cibule, 
						
						
							bhaji, 
						
						
							indická kuchyně recepty, 
						
						
							indicka pakora, 
						
						
							bhaji recept, 
						
						
							pakora recept, 
						
						
							cibulové pakory, 
						
						
							indické cibulové kroužky, 
						
						
							koření pakora, 
						
						
							pakory, 
						
						
							cibule bhaji, 
						
						
							indicka pakora recept, 
						
						
							bhaji recepty, 
						
						
							indické bháji, 
						
						
							pakory recept, 
						
						
							cibulové bhaji, 
						
						
							cibulove bhaji recept
						
					
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							mouka besanová, 
						
						
							koriandr čerstvý, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							koření, 
						
						
							kurkuma, 
						
						
							pepř, 
						
						
							semínka koriandru, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
Komentáře (1)