Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babské řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 2. 2009 10:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 852 kJ / 4 267 kcal
Bílkoviny115,32 g
Tuky66,54 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 1,12 g
Sůl3,22 g
Sacharidy797,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2009 15:17

Světlano-směr pokec, jo?:-))

Svetlana Svetlana

25. 2. 2009 14:09

:-):-)...teď si mi Jani něco připoměla...v prosinci jsem pekla synkovi dort...a právě ve fázi už zdobení a přípravy krému mi zkolaboval můj letitý elektrický šlehač...prostě zavrčel a - nic...no a já snad půl kila másla a nevím čeho v míse - rozšlehané, rozdělané...bylo mi do breku, když tu přišla naše babča - 84!!! roků, vzala vařechu, mísu, ingredience a asi dvě!!! hodiny míchala a míchala a míchala...no a já jsem s díky pak dort dodělala...taky si neumím představit, že bych to dělala, ale nemít babču, tak Ladik snad nemá dort...:-8:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2009 14:00

No, elektrický šlehač používám, vařečkou si to neumím představit a vůbec si neumím představit, jak t ty ženské tou vařečkou kdysi zvládaly.:-O

Bibinka Bibinka

25. 2. 2009 12:55

Žížalko, odpověď Janě jsi mi vzala z klávesnice:-D:-)), tak mohu jen potvrdit, že to co píšeš je prostě svatá pravda:-!;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 2. 2009 12:50

Jani, když máš máslo pokojové teploty a použiješ el. šlehač, nemá šanci se srazit. Moje kolegyně nad tím taky kroutila hlavou, než jsme se dobraly k tomu, že tam máslo vmíchává vařečkou:-O To chce rychlé zašlehání a nezdrcne se to, vážně;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2009 12:26

No, Luci, jak se tak dívám, dost drahý moučníček:-O Ikdyž teda věřím, že skvělý, ale do ještě teplého pudinku zašlehat máslo? Já si vždycky dávám sakra bacha, aby byl pudink studený, jinak se to rádo srazí:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: varecha.sk vařecha pravda sk vařecha pravda sk recepty recepty vařecha babske rady recepty.sk pravda sk varecha varecha.sk moučníky řezy recepty sk top recepty.sk babské rady na kašel varecha recepty pravda.sk babské recepty na kašel varecha sk vařecha pravda sk. vařecha recepty moucníky kašel babské rady varecha.pravda.sk babský recept na kašel

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, máslo, šlehačka sušená, šlehačka, koňak vaječný, čokoláda

TopRecepty.cz

Babské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpr7