Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 792 kJ / 1 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,86 g |
Tuky | 61,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Moje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Nejnovější recepty
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 1 hodinou
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 11 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 17 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Alena Kovarova před 40 minutami
Jarní osvěžení s vejci
Alena Kovarova před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 8 hodinami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 10 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 11 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 11 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 12 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 12 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 13 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 13 hodinami
Tématické fráze:
maslovy rizek,
sekaný přírodní máslový řízek,
mletý krůtí řízek,
krůtí mletý řízek,
přírodní sekaný máslový řízek,
krůtí mleté řízky,
mletý máslový řízek,
maslový řízek recept,
přírodní sekaný řízek,
sekaný řízek z krůtího masa,
drůbeží máslový řízek,
přírodní máslový řízek,
kruti mlety,
mlete kruti řizky,
sekaný řízek,
sekaný přírodní řízek,
sekaný kuřecí řízek,
sekaný kuřecí máslový řízek,
kuřecí máslový řízek,
malovy rizek z mleteho krutiho
Suroviny:
maso krůtí,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová,
mouka hladká,
tuk na smažení
Komentáře (2)