Meruňková přesnídávka

cathleen Kuchařka: cathleen

Zavařeniny 1 názor

Suroviny

4 kg vypeckovaných meruněk
kg jablek
2,5 l vody
3 vanilkové pudinky
450g cukru
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ovoce rozvaříme ve 2 litrech vody, pak rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a pudinky rozmíchané ve 500 ml vody a znovu chvíli povaříme.

  2. Nalijeme do sklenic, dobře zavíčkujeme a zaváříme 25 minut při 85°C.

Poznámka

Meruňky jsou vařením opravdu hodně kyselé, proto přidávám jako část váhy jablka. Přesnídávka pak není tak ostře kyselá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Meruňková přesnídávka

  • savlinka savlinka

    teda škoda,že jsem to nevěděla loni dostala jsem 15kg meruňek píšu si a udělám letos:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: přesnídávka z meruněk domácí přesnídávka z meruněk recept na merunkovou přesnidavku domácí výroba přesnídávky přesnídávka z meruňek recept domaci presnidavky domácí přesnídavka přesnídávka recept detska merunkova presnidavka přesnídávky pro kojence recept domácí přesnídávka pro kojence jak udělat meruňkovou přesnídávku přesnídávka pro kojence dětská přesnídávka z meruněk dětská meruňková přesnídávka recept domácí přesnídávky pro kojence sterilizace přesnídávek recept na přesnídávku z meruněk jablecna presnidavka recept domácí přesnídávky pro miminka a sterilizace

Zapomněl/a jsem heslo