Meruňková přesnídávka

cathleen Kuchařka: cathleen

Zavařeniny 1 názor

Suroviny

4 kg vypeckovaných meruněk
kg jablek
2,5 l vody
3 vanilkové pudinky
450g cukru
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ovoce rozvaříme ve 2 litrech vody, pak rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a pudinky rozmíchané ve 500 ml vody a znovu chvíli povaříme.

  2. Nalijeme do sklenic, dobře zavíčkujeme a zaváříme 25 minut při 85°C.

Poznámka

Meruňky jsou vařením opravdu hodně kyselé, proto přidávám jako část váhy jablka. Přesnídávka pak není tak ostře kyselá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Meruňková přesnídávka

  • savlinka savlinka

    teda škoda,že jsem to nevěděla loni dostala jsem 15kg meruňek píšu si a udělám letos:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: přesnídávka z meruněk domácí přesnídávka z meruněk recept na merunkovou přesnidavku domácí výroba přesnídávky přesnídávka z meruňek recept domaci presnidavky domácí přesnídavka přesnídávka recept přesnídávky pro kojence recept detska merunkova presnidavka domácí přesnídávka pro kojence jak udělat meruňkovou přesnídávku přesnídávka pro kojence domácí přesnídávky pro kojence sterilizace přesnídávek dětská meruňková přesnídávka recept recept na přesnídávku z meruněk jablecna presnidavka recept přesnídávky jablecna presnidavka

Zapomněl/a jsem heslo