Pečené Krůtí mäso s broskyňou

tiktak Kuchařka: tiktak

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

Krůtí stehna vykostěné
4 stroužky česneku
pepř
zeleninové koření
sůl
olivový olej
kmín
zavařené broskve
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí stehna bez kože dobre umyjeme zbavíme šliach, na niekoľkýck miestach narežeme a do zárezu vožíme pár kolečiek cesnaku, mäso posolíme, pokoreníme, potrieme olejom a posypeme kmínom, podlejeme trochou vody.

  2. Mäso pečieme prikrýté asi hodinu potom odokryjeme a dopekáme asi 20 minút a polievame výpekom. Podávame s rýžou a broskyňami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pečené Krůtí mäso s broskyňou

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Ta broskev vypadá dobře, když se dá přímo na maso a na to plátek sýra a na pár vteřin do mikrovlnky. Pak je to, jak obří volské oko;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pečené krůtí maso krůtí maso recepty krůtí maso pečené pečená koza krůtí maso s broskví recepty z krutiho masa recepty krůtí maso pečené krůtí pečené kruti maso recept recepty na krůtí maso krutí pečeně dobrý recept na pečené krůtí maso pečený krůtí plátek pečene krůtí platky maso na broskvi pečení krůtího masa zavařené kruti maso kruti platek s broskvi krůtí plátek s broskví a sýrem jak zavařit pečené kuře

Zapomněl/a jsem heslo