Guláš z vepřového srdce a jater
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
Tuky | 74,72 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 49,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Srdce se poměrně dlouho vaří. Já jsem vařila v tlakáči asi 50 minut. Maso musí být měkké. Pokud vaříte v hrnci, doba vaření bude jednou tolik. Játra stačí dát později, nevysuší se a jsou vláčná. Dají guláši další chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2022 16:33


18. 12. 2022 10:33

17. 12. 2022 10:00


17. 12. 2022 08:55







Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby
Přidáno před 12 hodinami

Hummus s mletým masem - izraelská Hamshuka
Přidáno před 18 hodinami

Květák s cizrnou, fazolkami, hráškem a kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami

Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Přidáno 29. 5. 2023 00:01

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno 28. 5. 2023 11:21

Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem.
Přidáno 28. 5. 2023 10:53
Právě bylo uvařeno:

Pikantní krkovička po maďarsku
uvařil/a El.Magios
před 1 minutou

Rebarborový koláč
uvařil/a Lendoulinecek
před 9 hodinami

Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
uvařil/a Gracous
před 13 hodinami

Vejce plněná tuňákem
uvařil/a tara23
před 13 hodinami

Jogurtové muffiny
uvařil/a KU5ATKO
před 16 hodinami

Pomazánka alá krab
uvařil/a Pilsfree
před 17 hodinami

Ořechové řezy s tvarohovo-pudinkovým krémem a polevou
uvařil/a jana1962
před 17 hodinami

Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
uvařil/a Foxina
před 18 hodinami

Ražniči na plechu
uvařil/a ctomala
před 19 hodinami

Těstovinový salát s kuřecím masem
uvařil/a _martakrizk8_
před 20 hodinami
Další recepty
Suroviny: srdce vepřové, játra vepřová, cibule, špek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar vepřový, česnek, sůl, pepř, mouka hladká
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
4 názory