Guláš z vepřového srdce a jater
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
Tuky | 74,72 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 49,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Srdce se poměrně dlouho vaří. Já jsem vařila v tlakáči asi 50 minut. Maso musí být měkké. Pokud vaříte v hrnci, doba vaření bude jednou tolik. Játra stačí dát později, nevysuší se a jsou vláčná. Dají guláši další chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2022 16:33
18. 12. 2022 10:33
17. 12. 2022 10:00
17. 12. 2022 08:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Jablečno skořicové muffiny z podmáslí
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí vývar s obláčky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
mds1980 uvařil před 15 minutami
Cuketový perník
Eva.K. uvařil před 52 minutami
Cukeťák II
Eva.K. uvařila před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
mariko uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka
NANNY uvařila před 2 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Kokoska1302 uvařil před 2 hodinami
Karbanátky
sofia_loren uvařil před 2 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Zuzka1023 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Flenky uvařila před 4 hodinami
Křehký tvarohový dezert s malinami
Alisek730 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gulášový kotlík: Máme pro vás základní přehled, podle čeho vybrat ten nejvhodnější
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: srdce vepřové, játra vepřová, cibule, špek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar vepřový, česnek, sůl, pepř, mouka hladká
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
4 názory