Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z vepřového srdce a jater

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

16. 12. 2022 14:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 850 kJ / 1 159 kcal
Bílkoviny67,19 g
Tuky74,72 g
Vláknina18,25 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,30 g
Sacharidy49,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Srdce se poměrně dlouho vaří. Já jsem vařila v tlakáči asi 50 minut. Maso musí být měkké. Pokud vaříte v hrnci, doba vaření bude jednou tolik. Játra stačí dát později, nevysuší se a jsou vláčná. Dají guláši další chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

18. 12. 2022 16:33

RubyRom: Romi moc děkuji :-K:-K

RubyRom RubyRom

18. 12. 2022 10:33

Bezva recept, vnitřnosti jsou dost opomíjené a přitom jsou tak dobré. Skvěle jsi navařila Miládko:yes:

mika59 mika59

17. 12. 2022 10:00

Marie Svarcova: Maruško děkuji :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 12. 2022 08:55

:-)<3:yes::yes:obojí mám ráda tak za mne skvělý recept :yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: srdce vepřové, játra vepřová, cibule, špek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar vepřový, česnek, sůl, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš z vepřového srdce a jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXpx