Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 439 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 30,13 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 10,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření rozdrťte v hmoždíři na jemný prášek. Hmoždíř nevymývejte a nadrťte v něm ořechy.
Krok 2: Do vysoké nádoby (např. do tubusu na tyčový mixér) vložte špenát, přidejte koření, kokosové mléko, citronovou šťávu a špetku soli. Rozmixujte najemno.
Krok 3: Na talíři posypte oříšky.
Zveřejněno 15. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Moje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 6 minutami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Tématické fráze:
špenátový krém,
raw krém,
raw kremy recepty
Suroviny:
špenát,
mléko kokosové,
koření nové koření,
pepř,
římský kmín celý,
skořice mletá,
zázvor mletý,
chilli,
šťáva limetková,
sůl,
oříšky kešu
Komentáře (1)