Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lanýžové risoto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

2. 7. 2016 16:22

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie13 688 kJ / 3 272 kcal
Bílkoviny87,55 g
Tuky225,45 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 503 mg
Sodík 2,44 g
Sůl6,08 g
Sacharidy215,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

nemam ceskou klavesnici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

aachje

3. 7. 2016 17:50

Jitkas: evidentne vas irituji, presto s vami jeste ztratim trochu casu.. pokuste se dovzdelat. diariodochef.com.br/2011/10/10/risoto-ou-risotto/
pokut budete mit problem s prekladem, kupte si slovnik.
sancta simplicitas

Jitkas

3. 7. 2016 17:34

aachje: Teprve ted mi doslo, ze Vy nedelate risotto, ale "risoto", mea culpa :-(

aachje

3. 7. 2016 17:07

Jitkas: proto ho delam prikryte. neni potreba tolik tekutiny. a samozrejme komu je potreba vice, musi dolit tekutinu. ale to je snad jasne. neni to recept podle presnych norem jako nekde v zavodni jidelne. varim s citem a pouzivam hlavu:-*

Jitkas

3. 7. 2016 16:56

aachje: Nebavi mne vubec delat chytrou, ale risotto je moje parketa. Dam Vam do budoucna jednu vseobecne znamou technickou, na 100 g ryze se spotrebuje asi 300 ml tekutiny ( tedy i vyvaru) ;-) Zalezi na typu ryze, treba takova "carnarolli" potrebuje tekutiny o malinko vice, asi 333 ml.

aachje

3. 7. 2016 16:35

casino: vy si nejdrive upravte sve vachrlate recepty, nez budete hodnotit jine :-*

aachje

3. 7. 2016 16:29

cathleen: jojo opravim;-)

cathleen

3. 7. 2016 16:21

aachje: upravíš si to?
Jasně, že se víno odpaří i ze zakrytého hrnce, ale nestovnatelně pomaleji ;-)

aachje

3. 7. 2016 16:15

cathleen: tekutina se odpari i po poklickou. musela bys mit asi sroubovaci, aby se nic neodparilo. tekutina se hlavne vsakne do ryze. 300ml je spravne

aachje

3. 7. 2016 16:14

magdalenka: jsi presna :yes::-)

aachje

3. 7. 2016 16:13

maris: hnede zampiony. u nas je maji pod nazvem kastanje champions

casino

3. 7. 2016 16:00

Jitkas:
No, možná tím vachrlatým názvem autorka vachrlatě vyřešila jak vachrlatý postup, tak vachrlaté risotto...:-D
magdalenka:
Podle věty "...pokuste se mit krasnou nedeli" soudím, že s tou cizinou máte recht:-8

cathleen

3. 7. 2016 15:53

aachje: Jitkas udává množství tekutiny do risotta max. 8 dl, ty tam máš 300 dl - mají být ml, že? A tekutina se přeci odpařuje bez zakrytí pokličkou ;-)

maris

3. 7. 2016 15:30

magdalenka: nevím, asi máš pravdu;-)

magdalenka

3. 7. 2016 15:04

maris: neviem prečo, som nadobudla dojem, že autorka žije v zahraničí...proste prekladá z cudzej reči aj farby...
ako napr. - kupujem si farbu na vlasy - mahagón alebo gaštan...:-8 alebo som vedle jak ta jedle...
(Som trochu mimo mísu, ale snáď to osadenstvo strávi...)

maris

3. 7. 2016 14:55

magdalenka: hnědé nebo taky krémové znám, mě ale zaujal ten název " kaštanové ", s tím jsem se ještě nesetkala;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lanýžový olej použití lanýžový olej recepty s lanýži lanýžový olej recept lanýžový olej recepty lanýžové recepty lanýžová kaše lanýžová kaše recept jak použít lanýžový olej lanazovy olej lanýže recept lanýže recepty recept s lanyži lanyzove maslo recepty lanizove v nalevu rizeto lanizove rizoto na co lze použít lanýžový olej lanýžové risotto recept lanyzove rizoto lanyzove rizoto recepty

Suroviny: rýže, žampióny, cibule šalotka, víno bílé suché, vývar, máslo, parmazán, olej olivový, olej, sůl, bazalka čerstvá, pepř mletý,

TopRecepty.cz

Lanýžové risoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Nnv