Rybízový koláč

tejaja Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 7 názorů

57

Suroviny

140 g práškového cukru
140 g másla
5 žloutků
250 g polohrubé mouky
50 g ořechů
1/2 balíčka prášku do pečiva
pěna:
100 g práškového cukru
5 bílků
červený rybíz
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maslo, žĺtky a cukor vyšľaháme do peny, pridáme múku s práškom a pomleté orechy.

  2. Cesto rozotrieme na vymastený plech a upečieme.

  3. 100 g práš. cukru zarovno zalejeme vodou a uvaríme sirup.

  4. Z bielkov ušľaháme tvrdý sneh a pomaly do neho zašľaháme horúci sirup.

  5. Bielkovú hmotu rozotrieme na koláč. Penu husto posypeme očistenými a umytými ríbezľami. Necháme niekoľko hodín odležať.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Rybízový koláč

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: rybízový koláč ribízový koláč rybízový koláč recept rybízový koláč recepty rybízový koláč s bílkem ríbízové koláče rybízovýkoláč recept rybizovy kolac rybizove kolace rybízový koláč s pěnou recept na rybízový koláč rybizovy koláč se sněhem ry bízový koláč rybírový koláč ribezlovy kolac ořezávátko na mrkev rybízovej koláč koláč s rybízovou pěnou bublanina s ríbezlami ribizové koláč

Zapomněl/a jsem heslo