Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 135 kJ / 1 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,77 g |
Tuky | 11,32 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 28,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová směs s kuřecím masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAj5
Moje poznámka
Zeleninová směs s kuřecím masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAj5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 14 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci směs na zelenině,
kuřecí směs se zeleninou a těstovinami,
kuřecí směs se zeleninou,
zeleninova omacka s kurecim,
kuřecí směs v zelenině,
zeleninová směs s kuřecím masem,
zeleninová směs d kuřecím masem,
omacka vhodna ke kurecim masem se zeleninou,
směs s kuřecím masem fazolkami a paprikou,
omacka vhodna ke kuřecí směsi,
kuřecí směs se zeleninou na těstoviny
Suroviny:
sádlo,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
tymián,
koření kari,
cibule,
pórek,
paprika,
rajče,
omáčka worcesterová,
smetana 12%,
omáčka chilli
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.