Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánská vepřová pečeně

Takto pomalu pečené vepřové maso není po upečení vysušené. Maso je možné i prošpikovat slaninou, omáčku můžeme doplnit zelenou paprikou, rajčaty a kyselou okurkou. Fantazii se meze nekladou.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 110 min

140 min (30 min příprava + 110 min tepelná úprava)

30. 4. 2022 12:22

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie13 501 kJ / 3 227 kcal
Bílkoviny245,27 g
Tuky238,39 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 3,69 g
Sůl9,00 g
Sacharidy23,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Originální recept najdete na FB Těhotný kuchař.

Hmotnost masa/Doba pečení

800 g/ 1 hodina

1200 g/1,5 hodiny

1500 g/ 2 hodiny

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pechova.veronika84 Pechova.veronika84

2. 4. 2023 18:45

Jednoduše popsané a chutě vyvážené. Super
;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 5. 2022 07:41

:-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, olej, cibule, česnek, slanina anglická, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř mletý, bylinky, máslo

TopRecepty.cz

Cikánská vepřová pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g1rl