Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 136,71 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Moje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 7 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 5 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 7 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 7 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 8 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 8 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 8 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 8 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 10 hodinami
Suroviny:
batáty,
fenykl,
brambory,
koření sumah,
houby václavky,
cibule,
olej,
sůl,
fenyklová nať,
mascarpone,
žloutek,
vejce,
smetana kysaná
Komentáře (1)