Suroviny pro 4
12 fasirok
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 221 kJ / 5 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,34 g |
Tuky | 443,47 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 116,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Moje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
co je fašírka,
fasirky s omackou,
fašírky,
zeleninové fašírky,
tuk v anglic.jazyku,
co je anglický z vnitřností,
omacka ku fasirkam,
recepty v anglickém jazyce,
zeleninová fašírka,
ryby v vnutornosti,
jidlo fasirky,
angliccké fašírky,
top fasirky
Suroviny:
bůček,
slanina oravská,
játra vepřová,
srdce vepřové,
šalvěj,
tymián,
pepř,
sůl,
cibule,
ořech muškátový,
strouhanka,
mléko plnotučné,
blána tuková vepřová,
cibule,
olej,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (17)
Colombo :