Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Suroviny pro 4
4
12 fasirok
Nutriční hodnoty
Energie | 21 221 kJ / 5 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,34 g |
Tuky | 443,47 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 116,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept (s fotopostupom) a moje ďalšie recepty nájdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2017 11:45
20. 6. 2017 08:32
17. 9. 2015 06:27
8. 11. 2013 22:06
8. 11. 2013 21:58
8. 11. 2013 17:49
8. 11. 2013 16:48
8. 11. 2013 12:57
8. 11. 2013 09:17
8. 11. 2013 08:54
7. 11. 2013 22:41
7. 11. 2013 22:03
Colombo :
7. 11. 2013 21:53
7. 11. 2013 21:42
7. 11. 2013 21:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 16 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Nezralý angrešt je výborný na zavařování, zralý na moučníky
Další recepty
Tématické fráze: co je fašírka fasirky s omackou fašírky zeleninové fašírky tuk v anglic.jazyku co je anglický z vnitřností omacka ku fasirkam recepty v anglickém jazyce zeleninová fašírka ryby v vnutornosti jidlo fasirky angliccké fašírky top fasirky
Suroviny: bůček, slanina oravská, játra vepřová, srdce vepřové, šalvěj, tymián, pepř, sůl, cibule, ořech muškátový, strouhanka, mléko plnotučné, blána tuková vepřová, cibule, olej, máslo, cukr hnědý, ocet balsamiko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, vývar hovězí
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
16 názorů