Zeleninové rizoto se špenátem

NiCkHy Kuchařka:

Doba přípravy: 30min Bezmasá jídla 5 názorů

Přidat další fotografii
56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

1/2 cukety
1/2 patizonu
2 stroužky česneku
1 střední cibule
špenát (zmražený)
olivový olej
3 sáčky rýže
sůl
pepř
kari
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu, patizon a cibulku nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na slabé plátky a vše vložíme na pánev. Podlijeme olivovým olejem a smažíme do zlatova. Osolíme, opepříme podle chuti.

  2. Mezi tím si uvaříme rýži. Scedíme ji a smícháme se zeleninovou směsí. Přidáme dvě lžičky kari a zamícháme.

  3. Špenát si necháme rozmrazit a poté podusíme na pánvičce, kde jsme smažili zeleninu. Špenát podáváme buďto zvlášť a nebo ho můžeme do rizota zamíchat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zeleninové rizoto se špenátem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo