Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 756 kJ / 1 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 200,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Moje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 1 hodinou
Gravlax vejce
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 minutami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 52 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 1 hodinou
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 1 hodinou
Makronky Danča
Malickakucharka před 2 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 3 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 4 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře na majoránce,
marináda na kuřecí maso- česnek majoránka,
majoránka citron,
maso na cesneku a majorance,
kuře na majoránce a česnek,
marináda na maso s majoránkou,
kuřecí na česneku a majoránce,
kureci na majorance a česneku
Suroviny:
kuře,
česnek,
majoránka čerstvá,
sůl,
olej,
citron,
voda,
máslo
Komentáře (8)
Dělávám cosi podobného s tymiánem, chuťově je to s majoránkem hnedle vedle
Běžně maso potřu česnekem utřeným se solí a posypu kořením, případně s troškou oleje připravím pastu a postupuji stejně; v obou případech ochucuji vně aj vo vnútri hydiny
Jinak mi rcp přijde jako hledání Ameriky...
Píšete o marinování a přitom nemarinujete
A to máslo s olejem
No a pokud byste použil studené máslo až na samý závěr k zahuštění šťávy, tak to by bych bral
Na jednoho ptáka hořčičák oleje a ještě 2-3 lžíce másla?
Mám pokračovat?
400 ml Oleje
***
No, bych to nazval spíše Kuře v oleji