Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 756 kJ / 1 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 200,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Moje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuře na majoránce,
marináda na kuřecí maso- česnek majoránka,
majoránka citron,
maso na cesneku a majorance,
kuře na majoránce a česnek,
marináda na maso s majoránkou,
kuřecí na česneku a majoránce,
kureci na majorance a česneku
Suroviny:
kuře,
česnek,
majoránka čerstvá,
sůl,
olej,
citron,
voda,
máslo
Komentáře (9)
Dělávám cosi podobného s tymiánem, chuťově je to s majoránkem hnedle vedle
Běžně maso potřu česnekem utřeným se solí a posypu kořením, případně s troškou oleje připravím pastu a postupuji stejně; v obou případech ochucuji vně aj vo vnútri hydiny
Jinak mi rcp přijde jako hledání Ameriky...
Píšete o marinování a přitom nemarinujete
A to máslo s olejem
No a pokud byste použil studené máslo až na samý závěr k zahuštění šťávy, tak to by bych bral
Na jednoho ptáka hořčičák oleje a ještě 2-3 lžíce másla?
Mám pokračovat?
400 ml Oleje
***
No, bych to nazval spíše Kuře v oleji